Het evenement van het jaar


Techmission010

Rotterdamse leerlingen gaan een kijkje nemen achter de schermen bij het RDM HighVoltage-LAB. Techmission010 is een nuttige en leerzame tour voor leerlingen uit het voortgezetonderwijs die voor hun profielkeuze staan. In het geheim zijn we hier bezig met een revolutionaire manier van energieopwekking. Eén ding is zeker de uren op RDM Rotterdam voelen aan als een aardverschuiving. Iedere minuut telt en vooral het technisch inzicht van jouw leerlingen betekent voor de stad Rotterdam veel. 

Het event is een experience en enthousiasmeert jongeren tussen de 13 en 15 jaar voor techniek en helpt hen hun talenten te ontdekken. Techmission010 een jaarlijks terugkerend event waar scholen zich op kunnen voorbereiden en leerlingen uit de regio Rijnmond zich op kunnen verheugen. Per dag kunnen zo’n 300 leerlingen Techmission010 bezoeken.

De totale duur is ongeveer 2,5 uur afhankelijk van de verkeersomstandigheden.


Bedrijfsgegevens

Techmission010
p/a Experiences That Matter BV
Locatie: Onderzeebootloods, RDM RDM-straat 1 in Rotterdam

Telefoonnummer: 06-48783565

Website: https://www.techmission010.nl/


Mogelijkheden

 1. LOB activiteit

Onderwijs

 • Vmbo
 • Havo

Neem contact op met Techmission010

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Techmission010

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...