Wij Techniek! was voorheen OTIB


Foto: techniekstand


Wij Techniek!/OTIB

Wij Techniek! biedt verschillende mogelijkheden zodat leerlingen op een aantrekkelijke manier kennis maken met de vele mogelijkheden die techniek te bieden heeft. Hieronder het aanbod.

Wij Techniek wordt gefinancierd door ruim 130.000 werknemers en bijna 10.000 werkgevers in de technische installatiebranche. OTIB /Wij Techniek! zet zich in voor zijn eigen leden maar ook voor het basis- en voortgezet onderwijs om meer leerlingen te interesseren voor techniek.

Hieronder het aanbod van Wij Techniek! Deze activiteiten kun je kosteloos reserveren bij Wij Techniek!

Alles is Techniek Experience

In de Alles is Techniek Experience maken leerlingen uit het voortgezet onderwijs op een aantrekkelijke en interactieve manier kennis met de vele mogelijkheden die techniek hen te bieden heeft in een Techniek Trailer.

Workshop Aikido en Techniek

Speciaal voor jongeren zijn er drie workshops met Aikido en Techniek ontwikkeld door OTIB / Wij Techniek! Door de combinatie van sport en techniek ontdekken de leerlingen op een aansprekende, interactieve manier de vele mogelijkheden in drie unieke Aikido en Techniek workshops: Ontdekken van Techniek, Beroepsoriëntatie en de Toekomst van Techniek. 

Techniek Stand

De Techniekstand is een stand waarin leerlingen kennis kunnen maken met techniek door middel van technische proefjes en experimenten.

Comfort Crisis bordspel (Gamemaster)

De Comfort Crisis gamemasters kun je inzetten om het Comfort Crisis techniek bordspel tijdens uw activiteit of les te begeleiden. Op een interactieve, betrokken manier spelen de gamemasters met de leerlingen het interactieve bordspel en nemen hen mee in de wereld van techniek.

Dagje meelopen met een monteur

Weten jouw vmbo-leerlingen al welke leerweg of opleiding ze willen volgen en wat ze worden na de opleiding? Laat hen eerst een kijkje nemen in de praktijk. Speciaal voor hen organiseert Wij Techniek! “Met de monteur op stap”. Meld je leerlingen aan bij Lee Kok om een dag mee te lopen. 

Technobiel trailer

De Technobiel is een mobiele experimenteerruimte waarin basisschoolleerlingen op allerlei manieren van techniek kunnen proeven. Technobiel is er voor het basisonderwijs.

Informatie en boeken

SOB Rotterdam geeft u meer informatie over bovenstaande activiteiten en biedt ondersteuning bij het boeken ervan. De activiteiten kunt u ook direct zelf reserveren op https://www.wij-techniek.nl/aanbod/
Er zitten geen kosten verbonden aan deze LOB activiteiten.


Bedrijfsgegevens

Wij Techniek! (voorheen OTIB)
Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Telefoonnummer: 0800 - 88 55 885

Website: https://www.wij-techniek.nl/aanbod/


Mogelijkheden

 1. Gastles/workshop
 2. LOB activiteit

Onderwijs

 • Basisonderwijs
 • Vmbo
 • Havo
 • Vwo

Neem contact op met Wij Techniek!/OTIB

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Wij Techniek!/OTIB

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...