Bedrijven (41)

Hieronder staan bedrijven die hun deuren openzetten voor leerlingen van 12 tot 17 jaar. Dit kan via een bedrijfsbezoek, een gastles op school, een (snuffel) stage, een praktijkopdracht of het bieden van een keuzevak.

SOB Rotterdam ondersteunt aangesloten bedrijven en scholen bij de organisatie van deze activiteiten. 

Wilt u hierover meer informatie? Heeft u vragen over dit initiatief? Neem hiervoor contact op met Arie van den Herik arie@sob-rotterdam.nl telefoon 06 51 50 84 17. 

Bedrijven: geen kosten, wel potentiële werknemers

Zet u zich ook minimaal 1 x per jaar in voor deze leuke doelgroep? Vooraf stemmen wij uw wensen en mogelijkheden af. Deze leerlingen zijn de toekomst. Help ze met de juiste studiekeuze te maken. Grote kans dat u ze terug ziet als zij een stageplek of baan zoeken. Nu zaaien, straks oogsten. Dit past ook goed in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Verder kost het u niets.

Tips voor bedrijfsbezoeken

Scholen

Scholen, wil je iets organiseren voor je leerlingen? Neem vooraf contact op met Angela van Zaalen (angela@sob-rotterdam.nl). Stuur een mail met datum, tijdstip, doel bezoek, aantal leerlingen, contactpersoon docent en wat het niveau en het schooljaar van de leerlingen is.

Evaluatie