Zora de zorgrobot


Aafje

Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels.

Bij Aafje kunnen mensen terecht voor huishoudelijk ondersteuning, personenalarmering, persoonlijke verzorging en (gespecialiseerde) verpleging. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Als zelfstandig thuis wonen (tijdelijk) niet meer mogelijk is, kunnen mensen terecht in één van de verzorgings- of verpleeghuizen van Aafje. In Rotterdam en Ridderkerk hebben zij verschillende huizen, elk met een eigen karakter. Aafje heeft ook vier zorgrobots aangeschaft en wil die graag uitlenen aan het onderwijs.

Wil jij met Zora de zorgrobot aan de gang? Wil jij haar laten zingen en praten en de mensen vermaken? Dit is zeker mogelijk.

Na instructies kun jij zelf hiermee aan de slag. Dit kan een mooie stage worden waar je heel erg gewaardeerd wordt. Zora kan ook worden ingezet bij workshops op school.

Als praktische opdracht: instructies maken en robot programmeren.


Bedrijfsgegevens

Aafje
Rotterdam en Ridderkerk

Website: https://www.aafje.nl


Mogelijkheden

 1. Gastles/workshop
 2. Snuffelstage voor leerlingen
 3. Praktijkopdrachten

Onderwijs

 • Basisonderwijs
 • Vmbo
 • Havo

Neem contact op met Aafje

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Aafje

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...

  Zorg & Welzijn

  Met deze richting kunnen leerlingen later een opleiding gaan volgen in de zorgsector, het welzijnswerk, de uiterlijke verzorging, de horeca en facilitaire dienstverlening, het toerisme, de sport of de laboratoriumtechniek. ...