Edumersive

Ruim twee jaar geleden begonnen vader en zoon Dan en Daney Timmers VR Software op een zolderkamer in Schiedam, nu houden ze kantoor aan de Westersingel in Rotterdam.

Edumersive levert software voor de VR Bril. Hiermee kun je 360 filmpjes maken. Zo helpt die software bij het opnieuw beleven van een gebeurtenis, maar kan het ook als les- of informatieprogramma dienen. Vorig jaar maakten zij bijvoorbeeld voor de leerlingen van de Rotterdamse Dr. A. van Voorthuysenschool een op maat gemaakte verkeersles, waarbij ze met behulp van een VR-bril zich de verkeersregels eigen maakten. Ook ontwikkelden de Timmers in samenwerking met Metalent een wervende video voor de metaalsector om jongeren te enthousiasmeren. ,,Eigenlijk moet je het zien en beleven om uit te leggen wat wij precies doen”, vertelt Dan. ,,Want als mensen zo’n bril opzetten zijn ze vaak overdonderd.”

Daney komt graag een gastles geven op school. Wie weet inspireert dit jou ook?


Bedrijfsgegevens

Edumersive
Rotterdam

Website: https://edumersive.nl


Mogelijkheden

 1. Gastles/workshop

Onderwijs

 • Vmbo
 • Havo
 • Vwo

Neem contact op met Edumersive

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Edumersive

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...