Giverbo

Wil jij iets betekenen voor je omgeving en wil je direct resultaat zien van je werk?

Giverbo verzorgt weg- en waterbouwprojecten en levert materialen. Kijk om je heen en je ziet de producten van Giverbo; straatstenen, tegels, straatmeubilair, verkeersborden, bruggen en tunnels.

Zij doen al het werk voor de klant; ontwerpen, tekeningen maken, materialen bestellen, maar ook het plaatsen van de producten en het opleveren. Geen project is hetzelfde en ze komen overal.

In de weg- en waterbouw zijn mensen nodig, zowel op kantoor als in de buitendienst. Wil jij iets betekenen voor de omgeving en wil je resultaat van je werk? Dan is deze sector zeker iets voor jou. Giverbo vertelt graag in een gastles welke banen en beroepen er allemaal zijn.

Giverbo is opgericht op 1 januari 1965 en bestaat inmiddels meer dan vijftig jaar. Wat ooit begon in een woonhuis is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met meer dan 20 medewerkers vanuit een fraai bedrijfspand in Oud-Beijerland en een productielocatie te Gouda.


Bedrijfsgegevens

Giverbo
Louis Pasteurstraat 2
3261 LZ Oud-Beijerland

Telefoonnummer: 0186-615500

Website: https://www.giverbo.nl


Mogelijkheden

 1. Gastles/workshop
 2. Snuffelstage voor leerlingen

Onderwijs

 • Vmbo
 • Havo
Locatie

Neem contact op met Giverbo

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Giverbo

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...