Goflex

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. In samenwerking met het mbo en opdrachtgevers leidt Goflex jou op voor een carrière in een technische richting. 

Bij Goflex leer je en werk je tegelijkertijd (BBL). Goflex heeft leerwerkplekken door het hele land, ook in Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam. 

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Elke dag leren en werken meer dan 600 Goflexers op verschillende leerwerkplekken en in verschillende vakrichtingen bij onze opdrachtgevers. Het gaat om MBO opleidingen volgens de BBL – leren en werken tegelijk dus. Het theoretische gedeelte van de opleiding is altijd op een ROC bij jou in de buurt. Extra praktijktraining krijg je op één van onze 7 trainingscentra.

Goflex biedt opleidingen volgens de BBL in de richting elektrotechniek, werktuigbouw, metaaltechniek, mechatronica en installatietechniek. Geen idee wat dit inhoudt? We vertellen het je graag.


Bedrijfsgegevens

Goflex
Daniël Pichotstraat 10
3115 JB Schiedam

Telefoonnummer: 088 160 0500

Website: https://www.goflex.nl/


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Gastles/workshop
 3. Snuffelstage voor leerlingen

Onderwijs

 • Basisonderwijs
 • Vmbo
 • Havo
Locatie

Neem contact op met Goflex

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Goflex

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...