KROHNE

KROHNE is een producent en leverancier van meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie.

KROHNE is een ontzettend leuk bedrijf om te werken. In Dordrecht vinden we, naast KROHNE Nederland, ook KROHNE Altometer. Dat is ’s werelds grootste fabriek voor magnetisch inductieve en ultrasone flowmeters. Geen idee wat dit is? Ze vertellen het je graag. Per jaar produceren en kalibreren (checken of het apparaat nog goed meet) zij hier ongeveer 80.000 instrumenten. Zij zijn een wereldspeler op dit gebied en hanteren hele hoge kwaliteitseisen. Wat het bedrijf bijzonder maakt, is dat zij bijna alles zelf ontwikkelen en produceren. Zij doen veel aan onderzoek en ontwikkelen hierdoor ook weer nieuwe producten.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt werken in de techniek zo leuk. Je hebt te maken met zoveel verschillende werkzaamheden. Wil je dit met eigen ogen zien? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de fabriek.


Bedrijfsgegevens

KROHNE Nederland BV
Kerkeplaat 12
3313 LC Dordrecht

Telefoonnummer: 078 6306200

Website: https://nl.krohne.com/nl/


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Gastles/workshop
 3. Snuffelstage voor leerlingen

Onderwijs

 • Vmbo
 • Havo
 • Vwo
Locatie

Neem contact op met KROHNE

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan KROHNE

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...