Machinefabriek Poot

Machinefabriek J. Poot B.V. is in 1994 opgericht en is een familiebedrijf.

Machinefabriek Poot is een bedrijf dat allerlei producten en apparaten van metaal maakt. Producten en machines van groot tot klein worden helemaal nieuw gemaakt maar ook geïnspecteerd, gerepareerd en gekeurd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trappen, hekken, poorten, lopende banden, apparaten om pijpen op de zeebodem te leggen, hijsapparaten, constructies voor gebouwen, vaten, containers en allerlei machineonderdelen zoals assen en tandwielen. Machinefabriek Poot doet dat in opdracht voor heel veel verschillende bedrijven en organisaties. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld supermarkten, bakkerijen, chocoladefabrieken, chemische bedrijven, energieproducenten, liftfabrikanten, bouwbedrijven, scheepswerven, gemeenten en noem maar op.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en met eigen ogen te zien en te beleven hoe leuk werken met metaal is.


Bedrijfsgegevens

Machinefabriek Poot
Graafstroomstraat 39
3044 AN Rotterdam

Telefoonnummer: 010 - 415 57 73

Website: https://www.mfpoot.nl/


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Gastles/workshop
 3. Snuffelstage voor leerlingen
 4. Docentstage

Onderwijs

 • Basisonderwijs
 • Vmbo

Neem contact op met Machinefabriek Poot

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Machinefabriek Poot

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...