Royal IHC

Royal IHC is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en ontwikkelen van bouwactiviteiten voor de maritieme sector.

IHC levert innovatieve schepen en materiaal voor de offshore markt. Offshore betekent het ontwerpen en plaatsen van industrie op zee om aardolie, gas en grondstoffen te winnen.

IHC is een groot bedrijf en heeft meer dan 3.000 werknemers op verschillende locaties in Nederland, Brazilië, China, Frankrijk, India, Kroatië, Maleisië, het Midden-Oosten, Nigeria, Singapore, Slowakije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Royal IHC is een leverancier van schepen en producten voor de offshore, bagger en mijnbouwmarkt. De producten worden zowel in Nederland als wereldwijd gebouwd. In 2013 vierde IHC zijn 325-jarig bestaan.

Technische functies in ons bedrijf zijn: 

Service monteurs
Werkvoorbereiders
Verspaners
Metaalbewerkers
Lassers
Projectmanagers

In hun eigen leerschool in Kinderdijk leiden zij servicemonteurs op, BBL 3/4 niveau. Vooropleiding minimaal VMBO KB of hoger.

Zie jij je hier ook staan? Er zijn veel mogelijkheden, ook om door te groeien.


Bedrijfsgegevens

Royal IHC
Smitweg 6
2961 AW Kinderdijk

Telefoonnummer: 078-6910682

Website: https://www.royalihc.com/en/contact


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Gastles/workshop
 3. Snuffelstage voor leerlingen
 4. Docentstage

Onderwijs

 • Vmbo
 • Havo

Neem contact op met Royal IHC

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Royal IHC

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...