De autowereld verandert en innoveert snel


Stern

Werken aan de toekomst! De autowereld verandert en innoveert snel.

Om daarop te kunnen inspelen stimuleert Stern creativiteit en nieuwe manieren van denken. Jonge mensen zijn hier heel goed in.

Stern heeft 70 vestigingen. Bij Stern zijn medewerkers werkzaam van alle leeftijdscategorieën en met diverse achtergronden. Zij bieden een prettige werkomgeving waar mensen hun talenten kunnen ontplooien.

Stern in Rotterdam-Zuid zet graag zijn deuren open voor jong talent. Ford dealer Stern is een erkend leerbedrijf en biedt opleidingsplaatsen voor bijvoorbeeld monteurs en schadeherstellers.

Lees op deze website verhalen van de mensen die al bij Stern werken. Het geeft een beeld van de diversiteit aan beroepen in deze sector.

Twee keer per jaar geeft deze locatie een rondleiding aan leerlingen die hier de sfeer willen opsnuiven. Neem hiervoor eerst contact op met Angela van Zaalen.


Bedrijfsgegevens

Stern
Laagjes 4
3076 BJ Rotterdam

Website: https://www.stern.nl/ford/vestigingen/rotterdam-zuid


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Snuffelstage voor leerlingen

Onderwijs

 • Vmbo
 • Havo
Locatie

Neem contact op met Stern

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Stern

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...