Van Ooijen Gouda

Van Ooijen Gouda zorgt voor veilige wegen en dat treinen en trams blijven rijden. Hier werken vakmensen die belangrijk werk doen en veel betekenen voor de omgeving.

Ze bestraten en asfalteren wegen, fietspaden en stoepen, waardoor wij snel en veilig op onze afspraak komen. Ze gaan ook aan de slag met terreinen zodat er hierna gebouwd kan worden. Dit heet bouw- of woonrijp maken.

Van Ooijen is specialist in het asfalt leggen en bestraten, maar ze doen meer. Ze (ver)bouwen perrons voor treinen, trams en metro’s en zorgen dat alle leidingen onder de grond zitten. Kortom belangrijk werk dat door vakmensen wordt gedaan. Wil jij ook iets betekenen voor je omgeving?

Als je bij Van Ooijen aan de slag gaat, is geen dag en geen project hetzelfde. Je werkt in een team van gezellige collega’s.

Van Ooijen Gouda staat open voor leerling vakmannen (bbl-opleidingen) en mbo- of hbo-stages. In een informele sfeer en een collegiaal team ga je aan de slag met uitdagende projecten. Je hebt volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen en jouw studie af te ronden. Na jouw studie is de mogelijkheid op een baan zeker aanwezig.

Er zijn verschillende banen en beroepen, zowel op kantoor als in de buitendienst. In een gastles vertellen ze er graag meer over. Wil je hierna een keer meelopen om de sfeer te proeven? Je bent van harte welkom!

Gastlessen in de periode januari, februari en maart komen het beste uit.


Bedrijfsgegevens

Van Ooijen Gouda
Goejanverwelledijk 60
2807 CC Gouda

Telefoonnummer: 0182 541600

Website: https://www.van-ooijen.nl


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Gastles/workshop
 3. Snuffelstage voor leerlingen

Onderwijs

 • Vmbo
 • Havo
 • Vwo
Locatie

Neem contact op met Van Ooijen Gouda

  Contactformulier

  Techniek centra en thema's, gerelateerd aan Van Ooijen Gouda

  Techniek, ICT en Logistiek

  Met techniek, ICT en logistiek kun je veel kanten op en in elke branche hebben ze deze mensen nodig. Er zijn talloze richtingen en beroepen, van levensmiddelentechnoloog tot software ingenieur. Of zelfs ...