FUTURE FACTORY

FUTURE FACTORY EN BWI op het VCH

Op het Vak College Hillegersberg is een gloednieuwe FUTURE FACTORY opgezet. Een technologie lokaal waar alle nieuwe high-tech snufjes te vinden zijn.

Kijk er maar niet raar van op als er een drone langs zoemt als net een robot je koffie brengt en er leerlingen met een VR-bril op totaal in hun eigen (zelf ingerichte) wereld rondlopen. Ozobot, Fable en SamLabs maken ook deel uit van ons programma. Naast dit technologielokaal hebben wij ook een heel mooi uitgerust BWI lokaal. BWI staat voor Bouwen, Wonen en Interieur en hier staat o.a houtbewerking, meubelmaken, metselen en interieurbouw centraal. 

Basisscholen zijn meer dan welkom om een afspraak te maken om bij ons lessen te volgen die aansluiten op de 7 werelden van techniek en het curriculum Wetenschap & Technologie. De lessen worden gegeven door docenten van het VCH en duren een dagdeel. 

De afgelopen periode hebben we al een aantal basisscholen mogen ontvangen. Wil je ook graag langskomen, maak dan een afspraak via het online formulier op deze pagina.

Je kunt zelf aangeven of je een bepaald thema centraal wilt laten staan tijdens de lessen en of je lessen wilt volgen in het technologielokaal of het lokaal van BWI.

https://ptvt.nl/wp-content/uploads/2019/09/20190219_TT_ICONEN_CMYK-8-cirkel-met-alle-iconen.jpg

We zien je graag op het VCH!!


Contactgegevens

VCH Future Factory, contactpersoon Miranda Hansen
Argonautenweg 13
3054 RP Rotterdam


Locatie

Neem contact op met FUTURE FACTORY

    Contactformulier